Partnerconcept

Depesche biedt een grote keuze aan kaartenseries aan en tevens talrijke trendproducten, zoals bijvoorbeeld series als TOPModel, Miss Melody en Dino World. Ons productassortiment is verkrijgbaar in ca. 41 landen. Wordt u ook een van onze handelaren en deel mee in ons succes.

Wilt u uw assortiment met de trendproducten van Depesche uitbreiden en kwalitatief hoogstaande artikelen verkopen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden een zeer omvangrijk assortiment in geschenkartikelen en wenskaarten aan.
Ons assortiment is altijd levendig en trendy. Bied uw klanten ook dit afwisselende programma aan en deel mee in ons succes.
Natuurlijk bieden wij u naast steeds vele, nieuwe artikelen in de verschillende bereiken ook een constant actueel basisassortiment van schrijf- en cadeau-artikelen aan.

Wat betreft service kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt gebruik maken van de service van onze ervaren buitendienstmedewerkers, u kunt contact opnemen met onze verkoop binnendienst of u gebruikt onze dagelijks geactualiseerde website met een onlinecatalogus, hier kunt u online uw bestelling invoeren. Onze bestel- en leveringsmethoden zijn efficient, snel en modern. Wij proberen lange levertijden altijd te vermijden.

Natuurlijk helpen wij u ook graag om de artikelen optimaal te presenteren en bij het uitvoeren van promotie-acties.
Wij staan aan uw kant!