Pssst, in de TOPModel-collectie BLING BLING glinstert, glittert en fonkelt het!

BLING BLING! De nieuwe TOPModel-serie schittert met een supermooi poedelmotief op een roze glitterachtergrond en doet de ogen van jonge meisjes stralen. Op school, in de vrije tijd of voor creatief knutselen en schilderen aan het bureau thuis, de nieuwe producten zijn een supermooie begeleider en komen in de gebruikelijke hoge Depesche-kwaliteit!

Terug naar school

Op school hebben kinderen niet alleen elke dag veel aandacht nodig, maar ook een aantal schoolbenodigdheden. Een praktische schooltas, een goed gevulde etui met potloden, kleur- en viltstiften, lijm, een schaar en een liniaal, en een goed gevulde lunchtrommel vol gezonde energizers. In de nieuwe BLING BLING-collectie staat dit praktische trio in een roze dessin met Candy, Malia en een witte poedelprint klaar voor de kleine TOPModel-fans. De handige schooltas met zijn drie binnenvakken en twee buitenvakken biedt voldoende opbergruimte voor schriften en schoolboeken. Als trolley ontlast hij de ruggen van kinderen, terwijl de praktische wielbeschermer binnenshuis voor meer netheid zorgt. Een bijzonder hoogtepunt van de BLING BLING serie zijn de twee volledig gevulde potloodetuis met 3 compartimenten - met een mooi poedelmotief op een glitterende achtergrond of met code en geluid. Dit maakt het dagelijkse schoolleven leuk!

Kleur- en Creatieve Boeken

Voor de creatievelingen onder de TOPModel-fans bevat het populaire Dress me up BLING BLING kleurboek 24 nieuwe pagina's met voorgetekende figuurtjes om in te kleuren en op te plakken. Op 7 stickervellen liggen 126 schitterende stickers met modetrends, glinsterende accessoires en poedelprints te wachten om gebruikt te worden - een droom voor creatieve fashionista's! Ook in de BLING BLING serie: de nieuwe vrienden en het geheime dagboek met code en geluid.

Tassen & Accessoires

De geweldige BLING BLING print is ook onderweg een mooie blikvanger! De praktische rugzakken, handtassen, schoudertassen en hoesjes voor mobiele telefoons hebben elk meerdere ruime compartimenten en zijn met 70 g tot 225 g licht om te dragen. Afhankelijk van het model sieren lichte roze- en beigetinten of een mooie glitterachtergrond het schattige BLING BLING motief. Nieuw in de serie is de praktische tablettas met een mooie poedelprint en een extra vak voor accessoires of schrijfgerei. Ontdek uw persoonlijke BLING BLING hoogtepunt!

Bent u op zoek naar de nieuwste TOPModel-producten uit de BLING BLING-collectie? Vind ze bij jou in de buurt of online bij MyToys, de DUO Shop of Amazon!