Achtergrond

Depesche breidt zijn kaartenassortiment uit met GAROFALO DESIGN.

"Veel geluk!" - dat wensen we zowel voor onszelf als alle dierbaren om ons heen. Dat vind je terug in dit liefdevolle vormgegeven productpallet met een duidelijke design en liefde voor detail.

Creatief plezier voor de kleintjes! In deze nieuwe collectie voor kleine meisjes vanaf 3 jaar draait alles om het schattige prinsesje Mimi en haar vele schitterende jurken! Samen met haar beste vriendin Lissy, de snoezige haas Nelly en de brutale eend Ella zorgt het kleine prinsesje voor leeftijdsgericht creatief plezier voor deze jonge doelgroep.

Monster Cars is een kleine, maar steeds groeiende collectie speciaal voor jongens. Vormgegeven in heldere kleuren en vormen met afbeeldingen van coole auto's, iets wat jongens aanspreekt. De serie bevat onder andere gymtassen, etuis en andere schoolspullen.

Even iets groter, even iets harder - deze kaarten vallen op! Wie iets bijzonders zoekt voor een bijzondere gelegenheid, die zit bij de mega-soundkaarten precies goed. 16 motieven, op het gebied van verjaardag, huwelijk en jubilea, worden begeleid met hits zoals "The Best", "Celebration" en de "Trouwmars".

Zodat onze doelgroep het merk TOPModel ook in vakantie en hun vrije tijd in de gaten kan houden, is er nu de TOPModel Community app! Belangrijke onderdelen van de TOPModel homepage kunnen ook op je mobieltje gebruikt worden. Of je nu je berichten wilt lezen, snel ontwerpen wilt uploaden of de laatste nieuwtjes uit de TOPModel wereld wilt lezen: met de Community app ben je altijd up to date, en dat overal.

De kleine fee, die iedereen betovert ...

Ylvi is een jonge, maar niet meer al te kleine toverfee, ze is slim, grappig en houdt enorm van spelletjes. Haar beste vrienden en reisgenoten zijn de Minimoomi's - knuffelige fantasiewezens die graag knuffelen en heel veel geaaid willen worden.

De wereld Silvana en de verhalen van de figuren "Ylvi and the Minimoomis" hebben we gevormd tot een kleine collectie. De artikelen hieruit zijn kleurrijk en fantastisch en richten zich voornamelijk op meisjes in de leeftijd van 6-10 jaar.

De 4 kleuren van de knuffels zijn tevens de hoofdkleuren van de collectie: Loola-roze, Mooli-paars, Pooby-groen en Coccoo-blauw kom je als pallet in alle producten tegen.

Paarden, vrienden, avontuur - alles waar meisjes van houden!

Miss Melody is de nieuwe collectie van Depesche waarbij alles draait om paarden, paardenmeisjes en manegeverhalen. De hoofdrolspelers hierin zijn verschillende meisjes - Sienna, Jelly, Lily en Toni. Door de verschillende karakters zitten de verhalen rondom deze paardenmeisjes vol met spanning en avontuur.

De TOPModel Quiz voor iOs & Android: wie kent zich het beste uit in de modewereld en de wereld van de sterren?

Meer dan 700.00 meisjes (en jongens) vanaf 8 jaar horen al bij de TOPModel Community en wisselen thema's uit over mode, stijlen en bekende personen. Nu kunnen ze laten zien hoeveel ze weten - in de nieuwe TOPModel Quiz voor de iPhone, iPad en voor Android. Duizenden vragen in 15 categorieën zijn hiervoor beschikbaar.

Vanaf nu kan de TOPModel Quiz gespeeld worden. De gratis app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en voor Android en zorgt voor veel plezier onderweg. Wie weet het meeste? Daag de TOPModel Community uit!

Nu wordt bekend wie het meeste weet over de wereld van de TOPModel en de sterren: doe mee met de quiz. Door middel van de app kun je je vrienden uitnodigen voor een vragenrondje of je komt toevallig een medespeler uit de Community tegen waartegen je kunt strijden.

6 / 6